Publicerad den

Hundschampo för hund och hårkur till hundägaren

Om man har en eller flera hundar är det viktigt att man tar han om hundens hälsa både inifrån och ut. För en fin päls på hunden är det essentiellt med rätt kost och vitaminer, men också rätt hund schampo. Precis som pälsen på hunden är det lika viktigt att den mänskliga hundägaren tar hand om sitt hår. Då finns det många bra naturliga hårkurer som man kan göra helt själv.

Utseende viktigt för hund och hundägare

Skönhet sägs komma inifrån men lika viktigt är det att ta hand om yttre saker som just håret. Då får man ett vackrare utseende med välskött hår men även tänderna är viktiga. Som hundägare ska man även tänka likadant när det gäller sin hund och en glansig päls talar för en gladare, lyckligare och hälsosam hund. Då ska man även tänka på att använda ett hund schampo av högsta kvalitet till hunden när den badas. Ett riktigt bra hund schampo kan man finna online på Zoo.se med många olika märken och massor av välgörande innehåll för hundens päls. Det är även bra för hundägaren själv att ta hand om sitt hår och då finns det naturliga hårkurer som man kan göra själv av det man har hemma.

Naturligt vackert hår med basvaror

Om man värnar om sin hunds päls med hund schampo får matte eller husse inte glömma bort sig själv. Vill man ha en helt kemikaliefri hårkur, kan man använda sig av naturliga egengjorda hårkurer med basvaror direkt från kylen och skafferiet hemma. Äggula, honung och yoghurt ihop är bra mot torrt hår, olivolja och citron mot mjäll eller avokado för frissigt hår. Man kan även använda saften av en citron med en hårt vispad äggvita, vilket är rena rama underkuren för fet hårbotten.